Új fizetési lehetőség a BirtOKOS-nál

Tovább fejleszti szolgáltatásait a kamara, ezúttal a BirtOKOS mobilkommunikációs szolgáltatásnál vezetett be egy nagyon fontos újítást.
Eddig két lehetséges út volt arra, hogy az előfizetők a mobiltelefon-számlájukat kiegyenlítsék. Csekken keresztül postán, vagy folyószámlavezető bankjuk internetes felületén bankok közötti online átutalást kezdeményezve. Most egy másik, utóbbinál is kényelmesebb megoldást kínál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara BirtOKOS mobilkommunikációs szolgáltatásán belül megvalósuló, 2017. augusztus 1-től induló újítása.

Ezentúl a www.birtokosmobil.hu oldalon keresztül már bankkártyával, online módon is ki lehet fizetni az előző havi BirtOKOS mobilszámlát. Ez az újítás nagyságrendekkel egyszerűbb a csekkes vagy átutalásos fizetési lehetőségeknél, és nem utolsó sorban sokkal gyorsabb is!

A bankkártyával történő fizetéshez nincs másra szüksége, mindössze egy bankkártyára és egy internetböngészőre.
A BirtOKOS weboldalán (www.birtokosmobil.hu), egy jól látható és egyértelmű jelzés mutatja majd a helyet, ahol a bankkártyás fizetési lehetőség található. Erre kattintva egy biztonságos fizetést garantáló oldalra navigálja az ügyfelet. Itt első lépésként meg kell adni majd a kártyaadatokat (kártyaszám, kártyán szereplő név, lejárat (hónap/év), CVC-kód). A CVC-kód megadása a legfontosabb, a biztonságot garantáló információ. Ez a bankkártya tulajdonosának azonosítására szolgál, a kód kártya hátoldalán az aláírási sávban található számsor utolsó három számjegye (illetve van olyan bankkártya, amelyen csak ez a három szám található).

Az adatok megadása után a „fizetés” gombra kattintva elindítható a tranzakció. Sikeres tranzakció után – vagyis, ha a bankkártyát elfogadták, azaz érvényesnek és elegendő fedezettel ellátottnak minősítették –, a bank elindítja a tulajdonos folyószámlájának megterhelését. A terhelés nagysága megegyezik a tranzakció során feltüntetett és jóváhagyott összeggel. A sikeres tranzakcióról a bankkártya és az előfizetés tulajdonosát sms-ben értesíti a rendszer.